om mtri training

OM MTRI TRAINING

HISTORIEN BAG

Mit navn er Martin Haastrup Ishøi, og jeg har været passioneret triatlet siden 2007, hvor jeg fra start arbejdede med at balancere tiden mellem min træning, karriere, familie og venner.   

En balance som jeg tænker, at du og mange andre atleter også har arbejdet med at finde – og måske stadig arbejder med.

Min passion for træning og triatlon startede efter en arbejdsulykke, hvor jeg fik at vide, at jeg aldrig ville komme til at bruge min højre arm til noget fysisk krævende. Det skabte en trodsreaktion hos mig – og jeg besluttede mig for, at jeg ville lave en Ironman.

Så mens jeg var sygemeldt, studerede jeg alle de træningsbøger, jeg kunne finde – og læste alle de blogs og videnskabelige tidsskrifter, jeg kunne komme i nærheden af.

Det stod hurtigt klart for mig, at succes som amatøratlet ikke handlede om at træne mere. Det handlede i stedet om at træne bedre og mere effektivt – og ud fra den filosofi gennemførte jeg i en alder af 33 min første IRONMAN Copenhagen.

Siden da har jeg undersøgt og forfinet træningsfilosofien i samarbejde med alle de atleter, jeg som træner har samarbejdet med siden 2009. 

Derudover bruger jeg aktivt min mangeårige erfaring som coach og underviser inden for DISC-modellen, Femfactorprofilen og menneskelig adfærd, da jeg ser en tydelig sammenhæng mellem personlighed, træning og succes. 

Jeg startede MTRI Training i 2013 for at tilbyde et målrettet og effektivt udvalg af træningsplaner for udholdenhedssport. Formålet var og er at hjælpe dig og andre ambitiøse atleter med at nyde den samme succes, som mine tilknyttede atleter og jeg har nydt – og fortsat nyder.

Træningsplanerne er designet på en måde, der betyder, at du – udover at nå dine mål – også har plads til at prioritere din karriere og kvalitetstid med familie og venner. 

Martin Haastrup Ishøi 

TRÆNER & stifter af MTRI Training

OM MTRI TRAINING

certificeringer

Om mtri

Mine uddannelser

OM MTRI TRAINING

Samarbejdspartnere

Kontakt os i dag

Har du nogle spørgsmål?