personlighed i træning

PERSONLIGHED I TRÆNING HOS MTRI TRAINING

Hos MTRI Training bruger jeg personprofiler i arbejdet med at designe mine atleters individuelle træningsprogrammer, fordi det er et værdifuldt redskab, der hjælper dig med at nå dit fulde potentiale hurtigere – med fokus på dine styrker, potentiale, ambitioner og mål.

samtale

Første møde starter med en indledende samtale, hvor jeg spørger ind til dine mål og drømme. Samtalen kommer til at skabe en positiv retning for dit samlede træningsforløb og være fundamentet for den retning, vi sætter for din træning.

Et godt samarbejde kræver, at vi begge oplever, at kemien mellem os passer – og at du har tillid til både mine personlige og faglige kompetencer. Kun du ved, hvad der passer bedst for dig.

profil

Din personlighedsprofil er med til at tegne et kvalificeret billede af, hvilke præferencer og drivkræfter du har som person – og din profil er et godt redskab til at skabe bevidsthed og forståelse for dine handlemønstre.

En personlighedsprofil giver ikke alle svarene – men profilen giver en god mulighed for at vi hurtigt lærer hinanden bedre at kende.

feedback

Under hele dit træningsforløb får du kontinuerligt personlig feedback – minimum hver 14. dag og allerhelst hver uge. Du kan altid skrive til mig for uddybende spørgsmål og sparring – og jeg svarer ofte inden for kort tid.

træning med personlighed

Vores samtale, din personlighedsprofil og min feedback hjælper og motiverer dig til at nå dine mål. Jeg kan ikke læse dine tanker – heldigvis – så derfor er vores samarbejde og dialog det vigtigste redskab.